Tempshield – Produkter och Service

“The Cryogenic Safety Pioneers”

Tempshield lovar att sätta säkerheten först genom att utveckla och tillverka kryogeniska skyddsprodukter av högsta kvalitet, Garanterat.

Tempshield har sen starten uppfyllt detta löftet, när vi banade vägen för en innovativ design för högkvalitets kryoskydd för personal som arbetar med kryoprodukter. Vi lanserade de första kryogeniska handskarna 1980, sen dess har Tempshield fortsatt att specialisera på den exklusiva utvecklingen och tillverkningen av kryogeniska skyddsartiklar för personligt skydd.

Tempshields fokus på kryogenisk säkerhet ledde till utvecklingen av en linje med artiklar för personligt skydd, kända över hela världen för att sticka ut när det gäller utförande, maximalt termiskt skydd, fingerfärdighet och bekvämlighet. För att säkerställa Tempshields höga kvalitetsstandard så övervakar vi varje steg i produktionen från produktutveckling till distribution från vår toppmoderna anläggning i USA.

Tempshields innovativa design för termisk skyddsutrustning och oöverträffade utförande har gett oss tilliten från ledande medicinska och vetenskapliga företag runt hela världen.

Tempshield personskyddsutrustning inkluderar: CRYO-GLOVES (kryo handskar)WATERPROOF CRYO-GLOVES (vattentäta kryohandskar)CRYO-APRON (kryoförkläde)CRYO-INDUSTRIAL GLOVES  (kryohandskar för industrin) och CRYO-INDUSTRIALAPRONS (kryoförkläde för industrin). 

CRYO-GLOVES®
CRYO-APRON®
WATERPROOF CRYO-GLOVES®
CRYO-INDUSTRIAL® GLOVES
CRYO-INDUSTRIAL® APRON

Kryo-Industri- Handskar
Kryohandskar
Kryo-förkläden
Vattentäta Kryohandskar
Kryo-Industri- Förkläden

Pin It on Pinterest