ISO 14001 LabTeamet

Om LabTeamet

Vi arbetar med konsulttjänster och försäljning av laboratorieutrustning, förbrukningsmaterial samt servicetjänster på labinstrument. Företaget har sitt huvudkontor i Helsingborg.

Vi har bland annat centrifuger, ultracentrifuger, labkylar, labfrysar, gnistfritt, medicinkylar, medicinfrysar, lågtempfrysar, frysracks, kryoboxar, frystorkar, vattenbad, kyl/värme-cirkulatorer, inkubatorer, CO2-inkubatorer, värmeskåp, inkubatorer, magnetomrörare, värmeblock, skakar med mera.

För detaljerad översikt se menyfliken “produkter”.

Kunderna finns i Sverige och Danmark. Vi har samarbetspartners strategiskt utplacerade i Sverige och Danmark för att snabbt kunna vara på plats när det behövs. LabTeamet har totalt tolv servicetekniker, en som utgår från Malmö, två från Helsingborg, fyra från Stockholm, en från Göteborg, en från Umeå och tre från Köpenhamn.

Företagets grundare har många års bakgrund inom labbranschen som bl.a. serviceingenjörer. Vi vet hur viktigt det är med bra service, ett välgjort och grundligt jobb, noggrannhet och att alltid ha kunden i fokus.

Alla våra mätinstrument är kalibrerade årligen, för att vara godkända i ackrediterad verksamhet. Protokollen som vi använder är kompletta och spårbara och fokuserar, på alla viktiga områden, för era instrument. Protokollet inkluderar bl.a. personsäkerhet, analyssäkerhet och elsäkerhet.

Vi är flexibla och tillmötesgående och jobbar hårt för att våra kunder ska vara nöjda. Genom vårat långsiktiga och genomtänkta arbete, har vi skapat goda relationer och har bra referenser.

.

Jag vill bli kontaktad för mer information om hur LabTeamet kan hjälpa oss.

Har du lagt till produkter till ”Mina produkter” så glöm inte skicka iväg din pris- eller produktförfrågan också. Skapa gärna ett konto så sparas alla dina förfrågningarna under ”Mitt konto” sidan.