Om LabTeamet

Vi arbetar med konsulttjänster och försäljning av laboratorieutrustning, förbrukningsmaterial samt servicetjänster på labinstrument. Företaget har sitt huvudkontor i Helsingborg. Vi har bland annat centrifuger, ultracentrifuger, labkylar, labfrysar, gnistfritt, medicinkylar, medicinfrysar, lågtempfrysar, frysracks, kryoboxar, frystorkar, vattenbad, kyl/värme-cirkulatorer, inkubatorer, CO2-inkubatorer, värmeskåp, inkubatorer, magnetomrörare, värmeblock, skakar med mera, för detaljerad övesikt se menyfliken “produkter”.

Kunderna finns i Sverige och Danmark. Vi har samarbetspartners strategiskt utplacerade i Sverige och Danmark för att snabbt kunna vara på plats när det behövs. LabTeamet har totalt tolv servicetekniker, en som utgår från Malmö, två från Helsingborg, fyra från Stockholm, en från Göteborg, en från Umeå och tre från Köpenhamn.

Företagets grundare har många års bakgrund inom labb branschen som bl.a. serviceingenjörer. Vi vet hur viktigt det är med bra service, ett välgjort och grundligt jobb, noggrannhet, att alltid ha kunden i fokus.

Alla våra mätinstrument är kalibrerade årligen för att vara godkända i ackrediterad verksamhet. Protokollen som vi använder är kompletta och spårbara och fokuserar på alla viktiga områden för era instrument, det inkluderar bl.a. personsäkerhet, analyssäkerhet och elsäkerhet.

Vi är flexibla och tillmötesgående och jobbar hårt för att våra kunder ska vara nöjda. Genom vårt arbete under åren har vi skapat goda relationer och har bra referenser.

Jag vill bli kontaktad för mer information om hur LabTeamet kan hjälpa oss.

Pin It on Pinterest