T&M – Produkter och Service

T&M från Alt Mölln i Tyskland tillverkar frysrack för förvaring i kylar, frysar, lågtempfrysar, kryofrysar m.m. Även kryoboxar och andra förvaringslösningar är en del av sortimentet.

Med start 1:e september 2005 så grundade vi företaget (Kay Thierfeldt and Tobias Mahn) som en distributör för produkter inom provförvaringsområdet. På kort tid växte kundunderlaget ordentligt, samtidigt hade vi möjligheten att förvärva vår tidigare leverantör. Därför byggde vi egetn 2007 i Alt Mölln Tyskland. I Februari 2008 flyttade vi till vårt nya hem.

Följande år anställde vi kontinuerligt fler personer och investerade i nyare maskiner. 2011 byggde vi ett annex till byggnaden för att få mer plats. Växten fortsatte och vi byggde en ny hall för tillverkning. Sommaren 2015 i samband med 10-års jubileet så slutförde vi vår nya produktionshall.

Sen sommaren 2016 äger vi en faser-laser som gör att vi kan skära ännu mer komplexa specialrack. Vi gör även avgradning av separata delar i ett nytt kraftfullt verktyg. På så sätt kan vi säkerställa att vi endast levererar rack av högsta kvalitet.

Vi kommer att fortsätta att arbeta på utveckling och förbättringar i framtiden för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov nu och i framtiden.

  • Frysrack
  • Special frysrack
  • Anpassade frysrack
  • Förvaringslösningar för prover
  • Kryoboxar

Har du lagt till produkter till ”Mina produkter” så glöm inte skicka iväg din pris- eller produktförfrågan också. Skapa gärna ett konto så sparas alla dina förfrågningarna under ”Mitt konto” sidan.